fbpx

Salutare, ne bucurăm să te cunoaștem!

Dacă ai ajuns până aici, putem presupune că vrei să știi mai multe despre noi - iar dacă avem dreptate, atunci ia-ți o cafea sau un ceai și hai să afli povestea Edutrix (apropo, am fi peste măsură de încântați să o aflăm și noi pe a ta!)

Edutrix este o companie de training și consultanță stabilită în București, România. Ideea proiectului Edutrix a luat naștere când un grup de oameni pasionați și dedicați și-au asumat misiunea de a transforma mentalități individuale și organizaționale prin programe complexe de training și de consultanță, special create pentru a sprijini oamenii, companiile și instituțiile în procesul de gestionare a provocărilor și de luare a deciziilor; cum? Prin utilizarea informațiilor și a gândirii critice. Credem cu tărie în faptul că lipsa expertizei funcționale în ariile strategice își poate găsi soluția în decizii bazate pe informațiile de care dispunem în jurul nostru.

Aspirăm ca prin activitatea noastră să creăm o comunitate interconectată de profesioniști care împărtășesc expertiza lor în vederea avansului cunoașterii în Europa Centrală și de Est.

Serviciile noastre includ programe intensive de training în domenii specifice de importanță majoră (create de o echipă de profesioniști cu rezultate și expertiză remarcabile în domeniile vizate), programe personalizate de consultanță pentru companii și organizații (cu focus pe zona de intelligence competitiv și organizațional, managementul informațiilor privilegiate, managementul reputației și alte subiecte relevante, esențiale pentru îmbunătățirea managementului strategic), produse de intelligence sub forma rapoartelor și analizelor (aici ne referim la analiza de piață, net assessment sau analiza competitivă) dar și evenimente corporate (întrucât înțelegem foarte bine importanța networking-ului și a sharing-ului de cunoaștere pentru companii și instituții).

Hai să vedem dacă gândim la fel!

Nu suntem doar o altă companie sau un alt brand, pentru că Edutrix are propria personalitate. Știm, probabil expresia ta în momentul de față este ușor încruntată și confuză, dar urmează să înțelegi mai bine la ce ne referim când spunem asta: Ne-am gândit foarte mult la elementele care ne-au adus împreună ca echipă, iar această experiență ne-a permis să înțelegem că, înainte de toate, suntem conectați de obiectivul și filosofia din spatele întregului concept. Iar ce ne definește ca  echipă și companie poate fi sumarizat în patru mari puncte:

  • Suntem impresionați de concepte intelectuale, de inovație și de logică - astfel, dacă ai o nouă perspectivă și o nouă modalitate de a te raporta la lucruri, atunci ne-ai câștigat atenția.
  • Ne străduim să absorbim toată cunoașterea pe care o putem asimila - și nu ne oprim aici: mereu suntem în căutarea unor noi modalități de a transfera această cunoaștere către tine.
  • Căutăm, în permanență, noi moduri prin care ne putem asigura dezvoltarea și învățarea continuă - pentru că fiecare informație nouă pe care o asimilăm, are potențialul de a ne îmbunătăți succesul și inteligența.
  • Suntem analitici; iar cu noi, vei ajunge să constați faptul că autodepășirea și împlinirea sunt posibile.

ANALITICI

100%

OBIECTIVI

100%

ȘTIINȚIFICI

100%

DEDICAȚI

100%

Fă cunoștință cu echipa Edutrix

iulia arion edutrix

Iulia Arion

Co-fondator, Trainer
dorian mihai edutrix

Dorian Mihai

Co-fondator, Trainer
patrick rus edutrix

Patrick Rus

Consultant
andreea arion edutrix

Andreea Arion

Facilitator
gabriel sebe edutrix

Gabriel Sebe

Consultant