fbpx

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU PASUL URMĂTOR

Programe de training și consultanță în afaceri

Setează-ți prioritățile și aliniază-ți acțiunile în conformitate cu ele. Edutrix îți oferă peste 40 de programe de training personalizate, pe teme esențiale pentru evoluția ta; fie că ești o persoană curioasă, o organizație sau o companie, printre programele noastre de training vei găsi ce ai nevoie pentru a înainta pe drumul către succes.
Creștem împreună. Alătură-te nouă prin programele personalizate de consultanță care îi vor permite afacerii tale să evolueze, și beneficiază de expertiza și experiența echipei noastre pentru a ajunge cu un pas mai aproape de atingerea potențialului maxim al companiei, ONG-ului sau instituției tale.
Pentru a-ți atinge cele mai mari obiective, ai nevoie de informații solide pe care să te poți baza. Echipa noastră îți oferă produse de intelligence care să te susțină în procesul de luare a celor mai oportune decizii pentru afacerea ta. Utilizăm metode științifice riguroase și solide pentru a elabora cele mai bune produse de analiză.
Maximizează puterea networking-ului, organizând evenimente corporate cu sens. Echipa noastră poate organiza pentru tine teambuilding-uri, conferințe, workshop-uri, seminarii și alte tipuri de evenimente care îți vor deschide noi oportunități pentru creșterea afacerii tale.

CREȘTE CU EDUTRIX

Serviciile Edutrix sunt gândite special pentru a susține performanța pe termen lung. Iată una dintre modalitățile prin care poți integra programele personalizate de consultanță în afaceri cu celelalte servicii, pentru a maximiza rezultatele:

Servicii de training și consultanță în afaceri Edutrix

Descoperă serviciile noastre și contactează-ne să alegem împreună soluția care ți se potrivește.

Programe de training

Descoperă cele peste 40 de programe de training dedicate companiilor, persoanelor fizice sau ONG-urilor, în domenii cheie.

vezi toate cursurile

De citit

Ține pasul cu update-urilor noastre, pe blog. Articulăm subiecte prea puțin dezbătute în piața din România, pentru a susține schimbarea.

vezi toate articolele

programe de consultanță

Lucrăm împreună pentru îndeplinirea obiectivelor tale de business, prin programele de consultanță personalizate în domenii cheie, precum: intelligence competitiv și organizațional sau management reputațional.

contactează-ne

cursuri pentru companii

Descoperă cele 15 programe de training dedicate companiilor, în domenii cheie pentru îmbunătățirea managementului strategic.

cursuri pentru persoane fizice

Învățarea continuă este cheia către îndeplinirea obiectivelor tale profesionale și personale. Înscrie-te la unul dintre cele 15 programe de training dedicate persoanelor fizice și fă următorul pas în carieră.

cursuri pentru ong-uri

Lucrurile avansează rapid, iar pentru a face față provocărilor și schimbărilor induse de dinamica socială, ONG-urile au nevoie să își consolideze seturile de abilități și cunoștințe. Descoperă cele 15 programe de training create special pentru organizațiile neguvernamentale.

Hai să discutăm despre planurile tale

Suntem aici să te sprijinim în realizarea obiectivelor de business pe care ți le propui.